Huzurevinde horlama cinayeti

Bursa'da huzurevi sakini yaşlı bir adam, horladığı için kavga ettiği oda arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün gece Değirmenlikızık Mahallesi Huzurevi Caddesi'ndeki Başbakanlık Huzurevi'nde meydana geldi. İddiaya göre yatsıyı kıldıktan sonra yatmak isteyen Mehmet A. (84), oda arkadaşı Mehmet Karataş'ın (62) horlamasından rahatsız oldu.

Mehmet A., Karataş'ı uyandırıp horlamaması için ikaz edince şahıslar arasında tartışma çıktı. Yaşlı adam, cebinde taşıdığı çakıyı çıkarıp Karataş'ın göğsüne iki defa sapladı. Kanlar içinde kalan Mehmet Karataş, Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.

Reklam
Reklam

Polis tarafından gözaltına alınan zanlı Mehmet A., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Pişman olduğunu söyleyen katil zanlısı, "Horluyordu. Bu yüzden kendisini ikaz edince bana küfretti. Küfredince de bıçakladım. Çok pişmanım" dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz