Huzurevindeki “hasta Ve Yaşlı Bakım Kursu” Devam Ediyor

İnegöl Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü ile Belediye Huzurevi Müdürlüğü işbirliğiyle açılan 640 saatlik “hasta...

İnegöl Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü ile Belediye Huzurevi Müdürlüğü işbirliğiyle açılan 640 saatlik “hasta ve yaşlı bakım kursu”na devam eden 19 kursiyerin eğitimleri devam ediyor.

Huzurevinde devam eden kursu inceleyen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, "İnegöl Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi işbirliği içersinde açmış olduğumuz kursu ziyaret etmek istedik. Bu konuda öteden beri eksiklik vardı. Biz iki kursu bir araya getirdik. Kursumuz 8 Ekim 2012 tarihi itibariyle 19 kursiyerle başladı. 19 Haziran 2013 günü de sona erecek. Yaklaşık 7-8 aylık uzun bir kursumuz. Bu kursumuzda görev yapan öğretmenimiz, yurtdışında eğitim almış bir arkadaşımız. Kursumuzun ihtiyaç için açıldığını biliyorum. Huzurevinde bu kursun açılması daha da önemli. Yaşlılarımızın yoğun olduğu, uygulama imkanın olduğu bir ortamda açılmasını uygun gördük. Hem burada görev alan personele hem de Halk Eğitime başvurmuş kursiyerlerimiz ile 19 kişiye ulaştık. Kursumuzdan belge alacak kursiyerlerimize belgeleri hayırlı olsun. İnegöl Belediyesine ve Huzurevi Müdürlüğüne de bu mekanı bize açtıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: