Huzurlu İnşaattan Yeni Rekor:9 Ayda Daireleri Teslim Ettiler

Merkezi Edirne’de bulunan ve Türkiye’nin bir çok ilinde yatırımlarına devam eden Huzurlu inşaat Edirne’de...

Merkezi Edirne’de bulunan ve Türkiye’nin bir çok ilinde yatırımlarına devam eden Huzurlu inşaat Edirne’de yaptığı 4 etabı 9 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak daire sahiplerine teslim etti.

Edirne’ye yaptığı ilk üç etabı hak sahiplerine teslim eden Huzurlu inşaat İhlas evleri dördüncü etabıda tamamlayarak daire sahiplerine teslim etti. İstasyon Mahallesinde 1+1 olarak yapılan 24 daire 9 ayda bitirilerek daire sahiplerine teslim edildi. Dairelerin teslim töreninde konuşan Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, “Edirne’de birkaç yıl önce kurduğumuz şirketimiz kısa sürede yüzlerce vatandaşımızı ev sahibi yaptı. Bu bize duyulan güven ve inşaatlarımızın kalitesinden kaynaklandı ve kısa sürede, Manisa, Afyon, Samsun gibi bir çok ilde yatırım yapmamızı sağladı. Bize duyulan güven ve inşaatlarımızdaki kalite nedeniyle dairelerimizin yüzde ellisi daha proje aşamasında satıldı. Şu anda anahtar teslimini yaptığımız 4. Etabımızın temelini 9 ay önce atmıştık. Bu kadar kısa bir sürede kaliteden ödün vermeden çok şükür inşaatımız tamamlandı ve bu gün anahtar teslimi yapıyoruz. Burada da diğer inşaatlarımızda kullandığım gibi radye temel attık. Bizden daire alanlar her zaman kazandı. Geçen aylarda teslimatını yaptığımız ikinci etaptan daire alan bir arkadaşımız bu gün aldığı fiyattan yüzde 30 daha fazlasına dairesini sattı ve kazançlı çıktı. Biz den daire alanlar her zaman kazandı ve buraya yatırım yapanlarda yine kazanacak. Herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından dairelerin anahtarları sahiplerine dağıtılırken, aldıkları evlerini gezen vatandaşlar yapılan işçilikten ve kullanılan malzemenin kalitesinden çok memnun oldukları belirttiler. Törenin ardından katılımcılara pilav ayran ikram edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: