'Huzurlu' silah atışları!

'Turgutlu Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği' tarafından düzenlenen silah atışları, Vali Celalettin Güvenç'in yaptığı ilk atış denemesiyle başladı.

Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yılı nedeniyle Turgutlu Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği tarafından gelir elde etmek amacıyla ödüllü silah atışları yarışması düzenlendi.

Organizasyon Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Irlamaz Atış Sahası'nda başladı. Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ile birçok vatandaşın katıldığı yarışmada Vali Güvenç ve Başkan Orhan ilk atışı yaptılar. Büyük ilgi gören ve 12 Nisan tarihine kadar sürecek atışların sonunda dereceye girenlere silah armağan edileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer, "Turgutlu Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği tarafından düzenlenen ödüllü silah atışlarına gösterilen ilgiden son derece memnunuz. Atışların ilk gününde bizi yalnız bırakmayan Valimiz Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Serhat Orhan ve tüm katılımcılara teşekkür ederim."dedi.

İlk atışı yapan Vali Güvenç, "Silah kullanmak ustalık ister. Artık bizden geçmiş, genç polis memurlarımızın bu konuda çok daha başarılı olduklarına inanıyorum."dedi.

İHA