Hz. Muhammed'i en iyi anlatan öğrenciler ödüllendirildi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçe Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği 'Peygamberimiz'i(SAV) En İyi Anlatma' konulu...

Tekirdağ'ın Çorlu ilçe Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği 'Peygamberimiz'i(SAV) En İyi Anlatma' konulu şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. Çorlu Belediyesi önünde yapılan ödül törenine çok sayıda vatandaş da katıldı.

Çorlu'da lise öğrencileri arasında yapılan 'Peygamberimiz'i En İyi Anlatma' konulu şiir ve kompozisyon yarışmalarında sonuçlar açıklandı. Şiir dalında birinci Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'nden Gülçin Tuna, ikinci Ticaret Borsası Anadolu Lisesi'nden Senanur Berkyez, üçüncü Deri Sanayicileri Endüstri ve Teknik Meslek Lisesi'nden Çiğdem Karadağ oldu. Kompozisyon dalında ise birinciliği Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nden Şeyma Akdemir, ikinciliği Mimar Sinan Anadolu Lisesi'nden Buse Varol, üçüncülüğü Mimar Sinan Anadolu Lisesi'nden Merve Diyar aldı.

Reklam
Reklam

Şiir ve kompozisyon yarışmalarında birincilere tam altın, ikincilere yarım altın, üçüncülere de çeyrek altın ve çeşitli hediyeler verildi. Şiir dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, kompozisyon dalında dereceye girenlere ise hediyelerini Çorlu Müftüsü Nazmi Söğüt verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: