İbb'li Meclis Üyelerinden Halep İçin Yardım Kampanyası

Haber: Ezgi ÇAPA / İSTANBUL DHA İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Halep'e yardım etmek üzere meclis çatısı altında yardım kampanyası başlattı.

Haber: Ezgi ÇAPA / İSTANBUL DHA
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Halep'e yardım etmek üzere meclis çatısı altında yardım kampanyası başlattı. Ak Partili Meclis üyesi Havvanur Yurtsever'in önerisiyle meclis gündemine taşınan kampanya önerisi diğer üyelerden de destek gördü. Mecliste konuşan Yurtsever “Üzüntüyle takip ettiğimiz üzere Halep'te bir insanlık dramı yaşanıyor. Yaşam savaşı veren Halep halkı açlık, soğuk, hastalıklarla mücadele ediyor, ölüm kalım savaşı veriyorö dedi. Konuyla ilgili çok sayıda kampanya başlatıldığını belirten Yurtseven, “İBB meclis üyeleri olarak farkındalık yaratalım, 'Halep'teki drama kayıtsız kalmadık, kalmayacağız' mesajını meclisimiz çatısı altında hep birlikte verelim" diye konuştu. Yurtseven, Kızılay ya da Meclis Başkanlığı'nca açılacak bir hesaba 100 liradan az olmamak üzere bağış yapılması önerisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz