İbo ağzını fena bozdu

İbrahim Tatlıses'in İbo Şov için TRT ile anlaştığı ve TRT'nin İbo'ya 150 bin YTL teklif ettiği iddiaları gündemi uzun süre meşgul etmişti. Türkücü İbrahim Tatlıses, bir Tv kanalındaki canlı yayında bu iddialarla ilgili medyaya yönelik olarak ağır eleştirilerde bulundu.

İşte konuyu gündeme getiren gazetecilere ve köşe yazarlarına ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan Tatlıses'in o sözleri:

"Sanki TRT'de genel müdür, orada çalışanların hepsi üçkağıtçı hepsi bilmem neymiş gibi yazılar yazılıyor. Ayıptır ya. Bazen medyaya kızıyorum yani. Orayla bir sözleşme yapmak üzereyiz. TRT bizim ilk göz ağrımız. Hem de devletimizin kanalı. Türkiye Cumhuriyeti'nin kanalı. 'Efendim İbrahim Tatlıses'e nasıl 150 milyar verirsiniz?' Sanane lan. Sana gi..n çı..n ne arkadaş. Bunun altında ne arıyorsun? Bunun altında bişey arama oğlum. Bizde de hile yok TRT'de de hile yok. Gerizekalı, sen bunu yazmakla neyi yazıyorsun? İçine sığdıramadığın ne? Alıp veremediğin ne? Biz anlaşmak üzereyiz. Ben günlerden dolayı rahatsızım. Pazar günleri çekmek istiyorum programı. Onlar da başka gün olsun istiyor. Pazar günleri onlarda futbol programı var. 'Efendim nasıl verirsiniz 150 milyar?' Yahu ben bunu zaten alıyordum. Ben bu parayı yeni almıyorum ki. Yani TRT'dir diye üstüne yüklenmedim ki. Hatta başka kanallara daha fazla söyledim TRT'ye daha az söyledim. Çünkü ben orada olmak istiyorum. Ama öyle bir hale getiriyorlar ki; insanları böyle yıpratma yoluna gidiyorlar.

Reklam
Reklam

Bir de şey çıktı; 'TRT İbarahim Tatlıses'i askıya aldı' Beni kimse askıya alamaz, alamaz, alamaz.. Almadı da..

Kendi kendinize birtakım şeyler uydurmayın. Bir de insanları da zan altında bırakıyorlar. Biz en az 15 gündür insanlarla ne konuşuyoruz ne sohbet ediyoruz. Bir sözleşme yok bir anlaşma yok. Sadece fiyatta bir araya gelinip konuşulmuş bir durum var. Müsade ederseniz anlaşacağız sayın köşe yazarları, sayın kendini bilmezler, sayın şaşıbeşler.

Sokakta bana "İbo Şov ne zaman başlayacak" diye soranlar var. Ben istiyorsanız oraya da yapmayayım. Yapmam. Çok önemli değil oradan alacağım para. Tarkan çıkıyor Tarkan'a bu parayı nasıl verirsin diyor. Soruşturuyor. Sanki savcı. Devletin görevlisi orada. Bir hesap verecekse senin gibi hıyara değil devlete verecek hesabı. "Ben Tarkan'ı çıkardım şu kadar da para verdim" diyecek. Sanane. Kendi kendine konuşuyor"

Kaynak: Haberturk