İbo Romanya'da düğünde!

İbrahim Tatlıses ve Hüsnü Şenlendirici'nin sahne aldıkları, 1 milyon Euro'ya mal olan ve 5 gün 5 gece süren Romanya'daki düğünden çok özel görüntüler.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve usta klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, Romanya'da İbrahim Ali isimli ünlü bir iş adamının oğlu Ferdi Ali'nin düğününde sahne aldı. 5 gün 5 gece süren düğünün son gününde sahne alan İbrahim Tatlıses, oryantal Didem ve Hüsnü Şenlendirici, düğün konuklarının ihtişamı ve cömertliği karşısında şaşkınlığa uğradı. 5 gün boyunca birbirinden gösterişli kıyafetler giyen kadınlar, saçılan dolarlar eşliğinde dans etti.

[

****](http://aktuel.mynet.com/galeri/magazin/turkiye-den/ibo-romanya-da-sahneye-cikti-ibo-romanya-da-sahneye-cikti/4441/108326/sayfa/1/)

Reklam
Reklam

Düğüne davetli olan her kadın konuk için 5 farklı kostüm hazırlandı. Türkiye'deki sanatçıların kostümlerinden bile daha pahalı olan kıyafetlerin yapımı aylar sürdü ve her birinin fiyatı 10 bin doları buldu. 5 gün süren düğüne damgasını vuran ise, 30 bin Euro değerinde olan ve 6 metre uzunluğunda kuyruğu olan, gelinlik oldu. İbrahim Tatlıses de birbirinden güzel kadınları görünce şaşkınlığa uğrayarak, "Türkiye'deki hanımlar sizi görünce çatır çatır çatlayacaklar" diye konuştu. Bu görüntüler 4 Ekim Pazar sabahı Star TV'de ki Süper Star Life programında yayınlanacak.