İbradı Eylül Ayında Yeni Hükümet Konağına Kavuşuyor

Antalya İl Özel İdaresi tarafından İbradı ilçesinde yaptırılan hükümet konağının Eylül ayı içinde hizmet vermeye...

Antalya İl Özel İdaresi tarafından İbradı ilçesinde yaptırılan hükümet konağının Eylül ayı içinde hizmet vermeye başlayacağı duyuruldu.

Konuyla ilgili İl Özel İdaresi’nden yapılan yazılı açıklamada; ihalesi ve kontrolü Antalya İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen İbradı Hükümet Konağı’nın yöresel mimariye uygun olarak projelendirildiği ve İçişleri Bakanlığı’nca 1 milyon 921 bin lira ödenekle yaptırıldığı bilgisine yer verildi. Bodrum dahil toplam 3 kattan oluşan binanın 4 bin 800 metrekare inşaat alanına sahip olduğu belirtilen açıklamada, bodrum katın emniyet müdürlüğü, adliye ve sığınak, zemin katın 10 ayrı birim, birinci katın ise kaymakamlık ile 6 birim tarafından kullanılacağı kaydedildi. 135 kişilik çok amaçlı salona sahip olacak binayla ilgili açıklamada, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay’ın şu görüşüne de yer verildi: “Yöresel mimariye uygun olarak projelendirdiğimiz İbradı Hükümet Konağı inşaatı yüzde 80 civarında tamamlandı. Eylül ayı itibariyle de tamamı bitirilerek hizmete açılır düşüncesindeyiz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: