İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde Rektörlük Yarışı

İbrahim Çeçen Üniversitesi rektörlüğüne aday olan Atatürk Üniversitesi Matematik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Özdemir, "Demokratik liderlik için

İbrahim Çeçen Üniversitesi rektörlüğüne aday olan Atatürk Üniversitesi Matematik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Özdemir, "Demokratik liderlik için Ağrı'nın ve ülkemizin huzurlu geleceği için doğru seçimlerde bulunacağına inancım tamdır" dedi.

Özdemir, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, yöre halkıyla iyi ilişkiler kurabileceğini düşündüğü için rektörlüğe aday olduğunu söyledi.

Amacının üniversiteyle Ağrı halkını birleştirmek olduğunu vurgulayan Özdemir, "Doğubayazıt ve Patnos ilçelerinde yeni fakülteler kuracağım. Bölgedeki bütün üniversitelerden öğrenci çekecek bir üniversite olacağız. Demokratik liderlik için Ağrı'nın ve ülkemizin huzurlu geleceği için doğru seçimlerde bulunacağına inancım tamdır" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Emrah Kocabey / Çağlar Sefertaş / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: