İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Aziz Yıldırım'a Ağır Sözler

Trabzonspor başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a ağır sözler sarf etti. 2010-2011 şampiyonluk...

Trabzonspor başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a ağır sözler sarf etti. 2010-2011 şampiyonluk kupasını emaneten Fenerbahçe’nin müzesine koyduklarını söyleyen Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor başkanı kim olursa olsun, namus borcu olarak kupayı hırsızların müzesinden alıp Trabzonspor Müzesi'ne getirmek zorunluluğu vardır" dedi.

25-26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Trabzonspor Olağanüstü Kongresi'nde başkan adayı olan İbrahim Hacıosamanoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Delegelere projelerini anlatıp önemli mesajlar veren İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında ise ağır ifadeler kullandı.

Reklam
Reklam

"Trabzonspor Başkanı kim olursa olsun namus borcu olarak kupayı hırsızların müzesinde alıp Trabzonspor'un Müzesi'ne getirmek zorundadır" diyen İbrahim Hacıosamnoğlu, “Dünya’da Trabzonlu duruşunu sergilerseniz haklı olduğunuz davada sizin yolunuzu kesecek bir güç bu ülkede yoktur. Başkanın, yönetimin, hocasının, oyuncuların ve taraftarın alın teri olan 2010-2011 şampiyonluk kupası şuanda hırsızların müzesinde duruyor. O kupayı Trabzon'a getirmenin yolunu biliyoruz. Biz gücümüzü Fatih'in fethettiği, doğduğumuz topraklardan alıyoruz. Biz Trabzonspor'un başını öne eğdirmeyiz" diye konuştu.

"KENDİMİZİ REZİL ETMEK İÇİN GÖREVE TALİP DEĞİLİZ"

İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un borcunu kendi öz sermayelerinden karşılayacaklarını belirterek, "Trabzon kamuoyuna Trabzonspor kredisinin olmadığını, kasasının boş olduğunu yani bizim göz bebeğimiz olan kulübümüzün çok aciz durumda olduğunu hatta 'biz gelmezsek Diyarbakırspor olur' diye söylemlerde bulunuyor bazı başkan adayları. Söylenen rakamlar gerçeği yansıtmıyor. Trabzonspor’un 160 milyon lira borcu var. Bunu insanların gözünü Trabzonspor çok perişan halde, kurtarıcı biz oluruz hesabı yapıyorlar. Biz Trabzonlu duruşundan bahsediyoruz. Adam duruşundan bahsediyoruz. Bizim annelerimiz ‘adam olan parayı zikretmez’ diye bir cümle öğretti. Zamanı geldiğinde gereğini yapar. Bizim'de paramız var, Trabzonspor’un ihtiyacı olan şeyi de biliyoruz. Arkadaşlarımızla beraber bunu öz sermayemizden karşılayacağız. Sermayenin patronu biziz, sahibi olduğumuz sermayeden karşılayacağız. Başkalarının sermayeleri ile nutuk atmıyoruz. Ama siz sahibi olmadığınız sermayenin patronu gibi görünüp nutuk atarsanız ipiniz sizi nereye kadar götürürse oraya kadar götürür, tekrar geri çeker. Biz kendimizi rezil etmek için göreve talip değiliz. Trabzonspor'un sorunlarını çözecek iradeye ve güce sahibiz. Her şeyimizi sevdalısı olduğumuz Trabzonspor için feda etmeye'de hazırız" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: