İbrahim Kutluay antrenör oluyor

Milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın adını verdiği İbrahim Kutluay Basketbol Akademisi Adidas Uluslararası Yaz Kampı, 16 Haziran'da başlayacak.

Muğla'nın Gökova ilçesinde gerçekleştirilecek organizasyona yerli ve yabancı 6-16 yaş arası kız ve erkek sporcuların katılımıyla gerçekleştirilecek kampta, İbrahim Kutluay'ın yanı sıra çok sayıda antrenör eğitim verecek. 400'e yakın sporcunun eğitim alacağı kamp, 15 Temmuz'da sona erecek.

Organizasyonla ilgili Adidas NBA Konsept Mağazası'nda bir basın toplantısı düzenleyen İbrahim Kutluay, içerikli ve iyi antrenörlerle çalışacakları kampta, minik sporculara verecekleri çok şey olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

İbrahim, bu yıl 8.sini düzenleyecekleri kampta doğayla iç içe, birçok değerli antrenörle çalışacaklarını belirterek, "Benim de aralarında olacağım birçok değerli antrenör olacak. Sosyal paylaşımın olduğu organizasyonda önemli olan eğitimin ve güvenliğin olmasıdır" dedi.

Yaz kamplarının sporcunun gelişimi için çok önemli olduğunu vurgulayan tecrübeli oyuncu, "Sporcunun buradan aldığı eğitim sonrasında spor kulübünde eğitimine devam etmesi çok önemli. Biz de kurduğumuz MVP kulübüyle bu sporcuların eğitimini sürdürmek istiyoruz. İlerleme kaydeden sporcuların hem bizim kulüpte, hem de başka kulüpte devam etmeleri onların gelişimi açısından önemli" diye konuştu.

Toplantıda kariyeri konusundaki soruları yanıtlayan tecrübeli oyuncu, "İstanbul'da kalmaya sıcak bakıyorum. Lig yeni bitti. Kendi adıma olumlu bulduğum bir oluşum olursa ve teklif gelirse değerlendiririm. İTÜ severek oynadığım bir kulüp. Camia yeni bir yapılanma içinde. Bunun içinde olmak istiyorum. Önümüzdeki günlerde bunu değerlendireceğiz. İTÜ'de devam etmek istiyorum. Potansiyeli olan bir kulüp" dedi.

Reklam
Reklam

NBA'de başarılı bir sezon geçiren Hidayet Türkoğlu konusundaki soruyu yanıtlayan tecrübeli oyuncu, "Maçının özetlerini izleyebildim. Gönlüm konferans finallerini geçip Mehmet Okur gibi NBA finallerinde oynama başarısını sağlaması yönünde. İnşallah şampiyon olurlar. Başarılı bir sezonu bu şekilde geçirirler" diyerek sözlerini tamamladı.