İbrahim Kutluay Basketbol Akademisi İzmir'de

İZMİR (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu onaylı ilk basketbol okulu olan İbrahim Kutluay Basketbol Akademi, İzmir’de faaliyetlere başladı.

İZMİR - Türkiye Basketbol Federasyonu onaylı ilk basketbol okulu olan İbrahim Kutluay Basketbol Akademi, İzmir’de faaliyetlere başladı. Antrenör Mustafa Albere’nin yönetimindeki deneyimli antrenör grubu tarafından verilen eğitimler, Türk Koleji Büyük Çiğli Kampüsü’ndeki salonda yapılıyor. Hafta sonu 10.00-15.00 saatlerinde 6-14 yaş arasındaki kız-erkek çocuklarına verilen eğitimler, 8-10 kişilik gruplar halinde düzenleniyor. Antrenör Mustafa Albere, akademilerindeki her sporcunun gelişiminin yakından takip edildiğini, bu raporların düzenli olarak hem sporcunun kendisiyle hem de ailesiyle paylaşıldığını bildirdi. Akademi hakkında bilgi almak isteyenler "www.ikba.com.tr" ve 0 553 2377252 numaralı telefondan bilgi alabilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: