İbrahim Öztürk: “ilk 6 Haftada İstediğimiz Sonuçları Alamadık”

Bursaspor’un tecrübeli futbolcusu İbrahim Öztürk, 6 haftada alınan sonuçların kendilerine yakışmadığını söyledi.Bursaspor’un tecrübeli futbolcusu İbrahim...

Bursaspor’un tecrübeli futbolcusu İbrahim Öztürk, 6 haftada alınan sonuçların kendilerine yakışmadığını söyledi.

Bursaspor’un tecrübeli futbolcusu İbrahim Öztürk, katıldığı bir spor programında soruları cevapladı. Taraftarların kendilerine destek vermesi gerektiğini belirten Öztürk, “Tribünlerin boş kalmasına şaşırıyoruz. Taraftar olmazsa olmaz. Onlar olmazsa çarklardan biri eksik kalmış olur. Bu kötü durumdan da en kısa sürede çıkacağız. İlk 6 haftada alınan sonuçlar bize yakışmadı. İstikrarı yakalayamadık. Takım olarak çok üzgünüz. Karabükspor maçıyla bir seri yakalama arzusundaydık, ama olmadı” dedi.

Reklam
Reklam

“TAKIM İÇERİSİNDE HER HANGİ BİR PROBLEM YOK”

Son günlerde takım içinde problemler olduğuna dair çıkan haberleri değerlendiren Öztürk, “Takım içerisinde herhangi bir problem yok. Elazığspor maçında Pinto ve Ozan arasındaki diyalog çok konuşuldu. Bunlar olağan durumlar. Büyütmeye hiç gerek yok. Sahanın içinde böyle şeyler olur. Karakterli futbolculardan kurulu bir ekibiz. Kimsenin birbirine bir saygısızlığı olmaz, olamaz. Buna kesinlikle müsaade etmeyiz” diye konuştu.

“TARAFTARIMIZIN BİZE GÜVENMESİNİ İSTİYORUZ”

Taraftarların kendilerine güvenmeleri gerektiğini söyleyen Öztürk, “Son haftalarda tribünlerin boş olmasına şaşırıyoruz. Benim Bursaspor’da 5. yılım, tribünleri böyle gördüğüm için çok şaşırıyorum. Taraftar olmazsa olmaz. Çarklardan biri eksik kalır. Onları üzdüysek özür dileriz. Bunu düzeltecek olan da bizleriz. Herkes bize güvensin. Bu işinden üstesinden geleceğiz. Bugüne kadar birçok zoru başardık, bunu da başaracağız” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: