İbrahim Tatlıses'ten, Başbakan Erdoğan'a 'büyükşehir' Teşekkürü

Şanlıurfalı ünlü ses sanatçısı İbrahim Tatlıses, uzun bir aradan sonra geldiği memleketinin büyükşehir kapsamına alınmasından...

Şanlıurfalı ünlü ses sanatçısı İbrahim Tatlıses, uzun bir aradan sonra geldiği memleketinin büyükşehir kapsamına alınmasından dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Sabah kahvaltısını ciğerle yapan Tatlıses, Şanlıurfaspor'a destek vereceğini de belirtti.

İbrahim Tatlıses, kaldığı El Ruha Otel'den çıkarak, sabah kahvaltısı için ciğerciye gitti. Gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Tatlıses, memleketi Şanlıurfa'nın önemli bir şehir olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Siyasetle ilgili sorulara cevap vermeyeceğini ifade eden Tatlıses, Şanlıurfa'nın büyükşehir olmasına sevindiğini belirterek, bunun için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ciğercide kahvaltı yapan Tatlıses ve beraberindekiler bol bol ciğer yedi. Tatlıses, mimikleri ile ciğerin ne kadar lezzetli olduğunu anlatmaya çalıştı.

Şanlıurfa'yı ve dolayısıyla Urfa ciğerini çok özlediğini söyleyen Tatlıses, "Yaklaşık 4 yıl sonra memleketime geldim. Bu sabah Doğa Mangal'ın sahipleri bizleri davet ettiler, çok güzel bir mekân açmışlar, ciğer kebapları 10 numara. Bugün iş görüşmeleri için Irak'ın Zaho ve Erbil kentine gideceğim. Kısmet olursa bir süre sonra yeniden Urfa'ya geleceğim. Özellikle Fethi Şimşek başkanlığındaki Urfaspor'a katkı sağlayacağım." dedi.

Şanlıurfaspor yönetimine gireceği iddia edilen Tatlıses, kahvaltının ardından Erbil'e gitmek üzere Şanlıurfa'dan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz