İbrahim Yazıcı: Bilet fiyatlarını indirdik ama yine de seyirci gelmiyor

Süper Toto Süper Lig'inde kendi evinde oynadığı maçlarda yeterli taraftar desteği bulamayan Bursaspor'da seyirci sıkıntısı...

Süper Toto Süper Lig'inde kendi evinde oynadığı maçlarda yeterli taraftar desteği bulamayan Bursaspor'da seyirci sıkıntısı devam ediyor. Kulüp Başkanı Başkanı ibrahim Yazıcı, taraftarların stada gelmemelerinin kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi.
Yerel bir televizyon kanalındaki programda konuşan Başkan Yazıcı, "Bu sene kombinelerimiz eski senelere göre aynı değil. Neticede ciddi bir kombine var. Fazla indirim yapmamız kombine alan kişilere haksızlık olur. Biz şunu yaptık. Geçtiğimiz seninin fiyatları ile bu senenin fiyatları farklı bile olsa normal karşılanmalı. 3 senedir bilet fiyatlarında indirim yaptık. Şimdi yönetim ne yapabilir. Geçtiğimiz senenin fiyatlarından aşağıya indirdik. Yapabileceğimiz bunlar." dedi.
Kulübün kalıcı gelirlere ihtiyacı olduğunu dile getiren yazıcı, Bursaspor'un kendi şirketi olmadığının altını çizdi. Yazıcı, herkesin Bursaspor'a sahip çıkması gerektiğini savundu. Yeşil Beyazlı kulüp başkanı Yazıcı şunları kaydetti:
"Yayıncı kuruluşların gelirleri ile bu iş yürümez. Bursaspor'un zirve takımı olması için zirvenin şartlarını yerine getirmesi gerekir. Kalıcı gelir getiren bütçelere ihtiyaç duyuyoruz. Bugün zirveye oynayan takımların bütçelerine bakarsanız, o zaman ne söylediğimi anlarsınız. Bursaspor'un kalıcı gelir kaynakları olmalı. Bütçesi mutlaka artmalı. Zirve takımları ile mücadele edecekseniz, oyunu kuralına göre oynamalısınız. Eskisi gibi değil artık. Bu sene kaç tane bonservisle futbolcu aldık. Zirve takımıysak, bundan sonra bu tarzda oyuncular almalıyız. Bursaspor, benim şirketim değil. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Bursaspor'u daha iyi görmek istiyorsak, şehrin takıma sahip çıkması gerekiyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz