İbrahim Yazıcı: "bursaspor'un Adını Zirvede Tutacağız"

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletme...

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletme hakkı Bursaspor Vakfı'na devredilen Havuzlupark Tesisleri'ni gezdi.

Havuzlupark Tesisleri'nin yaz ve kış aylarında Bursalı sporseverlere hizmet verebilmesi için çalışmalar başlattıklarını belirten Başkan Yazıcı, "Havuzlupark Tesisleri bizim çocukluğumuzda da hizmet eden bir tesis. Biliyorsunuz Havuzlupark Bursa'nın ayrı bir simgesidir. Biz şimdi burayı yeni baştan çok daha iyi bir hale nasıl getiririz onu düşünüyoruz. Yaz ve kış aylarında nasıl hizmet yapar ve buradan nasıl gelir elde edebiliriz. Bunların düşüncesi içerisindeyiz. Şuan onların incelemelerini yapıyoruz"

Reklam
Reklam

şeklinde konuştu. Tesisin yeni kurulan Bursaspor Vakfı tarafından işletileceğini belirten Yazıcı,"Bu tesisin işletmesi Bursaspor Vakfı'na alındı. Bu bir başlangıç oldu. Bursaspor Vakfı'nın Bursaspor Lisesi gibi öncelikli yapmak istediği yatırımlar var. Buradaki kaynakları düşündüğümüz Bursaspor Lisesi, Bursaspor Koleji ve spor ile ilgili olabilecek aktivitelerde kullanacağız. Bursaspor'un adını zirvede tutmak için çalışmalarımız devam edecek" dedi.

SAĞLAM: "ÇOK GÜZEL BİR TESİS"

Havuzlupark'ı ilk kez gördüğünü ve çok güzel bir tesis olduğunu dile getiren Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ise, "Şehrin tam merkezinde ve yeşillikler içinde çok güzel bir tesis. İyi değerlendirilirse Bursaspor için çok güzel bir tesis olabileceği görüşündeyim. Hem halkımızın yararlanacağı, hem de Bursasporlu sporcularımızın faydalanabileceği bu spor tesisi ciddi anlamda gelir kapısı olabilecek güzel bir yer. Burayı Bursaspor'a veren Büyükşehir Belediyesi'ne de teşekkür etmek lazım. İnşallah bu güzel ortam, güzel yer hakkı ile değerlendirilip Bursaspor için ciddi gelir kaynakları üretir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: