İbrahim Yazıcı Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, son yolculuğun binlerce...

Geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, son yolculuğun binlerce kişi tarafından uğurlanıyor.

Atatürk Stadyumu’ndaki törenin ardından cenaze aracına konulan Yazıcı’nın naaşı binlerce taraftarın katılımıyla Ulu Camii’ye getirildi. Araç trafiğine kapatılan Altıparmak Caddesi’nde adeta insan seli yaşandı.

Binlerce kişi cenaze aracının arkasından yürüyerek camiye geldi. Bursasporlu yöneticiler ve Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ile İbrahim Yazıcı’nın oğlu Serkan Yazıcı, cenaze aracına dokunarak yürüdü. Gönüllü taraftarlar ve Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri cenaze aracının önündeki kalabalığı açmakta güçlük çekti. Hep bir ağızdan tekbir getiren kalabalık, Ulu Camii’ye kadar cenaze aracına eşlik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: