İç çamaşırda kokain sevkiyatı

Hollanda'dan İzmir'e iç çamaşırında 45 gram kokain taşıyan Hollandalı kadın ile kickbokscu Türk sevgilisi ve bir kişi gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, istihbarat çalışmaları sonucu kentte piyasaya sürülmek üzere kokain getirileceğini belirledi.

Polis ekiplerince İstanbul'dan İzmir'e gelen bir şehirlerarası otobüste yapılan aramada, Hollanda vatandaşı G.H.S'nin (53) sütyeninde Hollanda'dan getirildiği belirlenen 45 gram kokain bulundu.

G.H.S. ile yanındaki nişanlısı M.K. (37) de gözaltına alındı. Kickbokscu olan Hollanda doğumlu M.K'nın, Hollanda'da karıştığı bir kavganın ardından tutuklanarak önce cezaevine gönderildiği sonra ise sınır dışı edildiği, cezaevindeyken G.H.S. ile kuzeni aracılığıyla tanışıp nişanlandığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Operasyonda, kokaini çiftten alıp İzmir'de piyasaya süreceği iddiasıyla Ö.S. (50) de gözaltına alındı.

Üç zanlı, sorgulanmalarının ardından adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz