İç Kanama Geçiren Hasta Ameliyatla Kurtarıldı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA)- ORDU'da iç kanama geçiren 50 yaşındaki İdris Ok, Ordu Devlet Hastanesi'nde yapılan başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA)- ORDU'da iç kanama geçiren 50 yaşındaki İdris Ok, Ordu Devlet Hastanesi'nde yapılan başarılı operasyonla sağlığına kavuştu. Ordu'da kalp damarlarından biri yırtılan iç kanama geçirerek geçen hafta hastaneye kaldırılan İdris Ok başarılı operasyonla sağlığına kavuştu. 'Kanamalı akut aort diseksiyonu' tanısı konulan İdris Ok, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Kaptanıderya Tayfur tarafından ameliyat edildi. Hastanın durumunun ağır olduğunu ve yaşama şansının az olduğunu belirten Opr.Dr.Tayfur, şöyle dedi: "Türkiye'de birkaç merkezde yapılan çok nadir bir operasyonla hastamızı tekrar sağlığına kavuşturduk. Bizim içinde gurur verici. Bizim için önemli olan şey bir hastayı tekrar hayata tutundurmak. Biz onu böyle iyi gördükçe daha çok gurur duyuyoruz. Bundan sonrada kontrolümüz altında olacak. Yaklaşık 3 saat süren operasyonda hastamızın hem yırtılan ana damarı hem de kanamalı olduğu kısmını tamir ettik. Hastamız yoğun bakımdan çıkarılarak sağlığına kavuştu." İdris Ok da Ordu Devlet Hastanesi doktorlarına teşekkür ederek, "Onlar beni yeniden aileme kavuşturdu. Hepsinden Allah razı olsun. Çok mutluyum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: