İç kontrol eylem planı masaya yatırıldı

Kamu idarelerinin iç kontrol sistemlerinin oluşturulması, izlenmesi ve geliştirilmesi amacıyla İç Kontrol Eylem Planı eğitim...

Kamu idarelerinin iç kontrol sistemlerinin oluşturulması, izlenmesi ve geliştirilmesi amacıyla İç Kontrol Eylem Planı eğitim semineri düzenlendi.
Kozaklı Termalya Otel'de yapılan seminere Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Koç, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Mehmet Güneş'in yanı sıra Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı her birimden birer temsilci katıldı. Hizmet içi eğitim seminerlerinin bir kurumun gelişmesinde, o kurumun her türlü iş ve işleyişinin anlaşılmasında oldukça önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Mehmet Güneş seminer hakkında değerlendirmelerde bulundu. Mali Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Koç ise, eğitim seminerlerin önemine değinerek son dönemlerde yapılan düzenlemelerle bu tür seminerlerin yapılmasının zorunlu hale getirildiğini sözlerine ekledi.
Gerçekleştirilen seminerde Eğitimci Ogün Köymen tarafından belediye personeline eylem planı kapsamında yapılacak çalışmalar anlatıldı ve yol haritası çıkartıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz