İÇDAŞ Başarılı Güreşçileri Ödüllendirdi

ÇANAKKALE (A.A) - İÇDAŞ, grekoromen stilde takım halinde Çanakkale il birincisi olan Hamdibey Ticaret Meslek Lisesi güreş takımını, İzmir'de düzenlenen

ÇANAKKALE (A.A) - İÇDAŞ, grekoromen stilde takım halinde Çanakkale il birincisi olan Hamdibey Ticaret Meslek Lisesi güreş takımını, İzmir'de düzenlenen müsabakalarda elde ettiği başarılardan dolayı ödüllendirdi.

İÇDAŞ temsilcisi Şerif Mutlu, güreş takımına, 80 takım eşofman, 50 takım yağmurluk, 10 takım güreş mayosu ile 7 takım güreş ayakkabısı hediye etti.

Okul Müdürü Tahsin Ergün, yaptığı açıklamada, beden eğitimi öğretmenleri Ali Bato ve Fevzi Kafalı'nın çalıştırdığı güreş takımının, Çanakkale Liseler arası güreş müsabakalarında grekoromen stilde takım halinde gençler ve yıldızlar kategorisinde il birincisi olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Takımın daha sonra İzmir'de düzenlenen grup müsabakalarda takım halinde 24 il içerisinde 6'ıncı olduğunu belirten Ergün, "Burak Aşar ve Emre Sölüm ise bireysel olarak dereceye girerek, 8-10 Mart tarihleri arasında Bursa'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandılar. 13-15 Mart tarihleri arasında Manisa'da yapılacak olan yıldızlar kategorisi grup yarışmalarına ise Recep İldirir, Onur Bağcı ve Melih Karaca katılacak" dedi.

Muhabir : Serten Akkaya / Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: