İçem Öğrencilerinden Büyükerşen’e Ziyaret

İşitme Engelli Çocuklar Eğitim ve Araştırma Merkezi’nde (İÇEM) eğitim gören öğrenciler, öğretmenleri gözetiminde Eskişehir Büyükşehir...

İşitme Engelli Çocuklar Eğitim ve Araştırma Merkezi’nde (İÇEM) eğitim gören öğrenciler, öğretmenleri gözetiminde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Misafirlerini Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırlayan Büyükerşen, çocukların yüzündeki mutluluğu ve gülümsemeleri görünce duygulu anlar yaşadı. Öğretmenler başta olmak üzere işitme engelli çocuklara eğitim veren ve onları bu günlere getiren herkese teşekkür eden Büyükerşen, “Zamanında iyi ki İÇEM’i kurmuşum. Ne kadar doğru ve güzel bir iş yaptığımı şimdi bir kez daha anladım. Benim için hayattaki en büyük ödül, buradaki çocukların yüzündeki gülüsemedir” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaret sırasında, İşitme Engelli Çocuklar Eğitim ve Araştırma Merkezi 6. sınıf öğrencisi Şükrücan Mutluoğlu, Başkan Büyükerşen’e yazdığı mektubu okudu. İÇEM’de normal çocuklar gibi eğitim gördüklerini belirten Mutluoğlu “Eğer İÇEM olmasaydı bizler böyle güzel bir eğitim alamazdık. Okumayı, yazmayı ve böyle güzel konuşmayı öğrenemezdik. Çoğu öğrenci buraya başka illerden geldi. Çünkü İÇEM sadece Eskişehir’de var. Siz Eskişehir’e birçok şey kazandırdınız. Müzeler, parklar, bilim merkezi yaptınız. Caddelere ray döşeyip tramvayla ulaşımı kolaylaştırdınız. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı size çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: