İçerde son bölüm izle: 37. Son bölümde sırlar açığa çıkıyor!

İçerde son bölüm takipçilerini ekrana kilitledi. İçerde son bölümüyle, artık İçerde'ki herkesin kimliği açığa çıkıyor ve sırlar yastık altı kalıyor. İçerde dizisinde dananın kuyruğu koptu ve artık hiçbir sır saklı kalmıyor. Lakin; İçerde son bölümünde Sarp'ın durumu hala belirsiz ve hala "kaçak" konumunda.

İçerde son bölümü nefesleri kesti. 37. Son bölümde,Mert annesi Füsun'a nihayet kavuştu ve Mert'in tüm gizlisini saklısını öğreniyor. Yıllardır birbirlerinden nefret eden Sarp ve Mert, büyük gerçeği öğreneli epey oldu ve bu gerçekleri artık aileler, Mert'in annesi öğreniyor. Henüz, küçük yaşta yolları ayrı düşen Yılmaz Kardeşler, Coşkun sayesinde birbirlerine kavuştular. Ancak önce Celal'in işini bitirmeleri gerekiyor.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLE!

İÇERDE SON BÖLÜMDE KİMSENİN SIRRI KALMADI, ARTIK HERKES KİMİN 'İÇERDE' OLDUĞUNU BİLİYOR

Yılmaz Biraderler, onlardan çocukluklarını çalan Celal'e karşı güçlerini birleştirir. Eylem'in, Celal hakkında hazırladığı haberin internetten yayınlanması gerilimi tırmandırır. Celal, Eylem'in cezasını kesmek üzere Davut'u görevlendirir. Sadece Eylem değil, Füsun ve Barış da büyük tehlike altındadır. Sarp ve Mert de gizliden gizliye onları korumak için harekete geçer. Bu sırada Sarp, suçsuz ve polis olduğunu kanıtlamaya çalışmaktan pes etmez. Yıllardır kendine sorduğu "ben kimim?" sorusunun cevabına kavuşan Mert ise annesinden uzak kalmaya dayanamaz. Sarp, Celal'le aralarındaki hesabı kapatana kadar sabretmesini istese de kardeşler bu kavuşmanın daha fazla gecikmesini istemez. Yıllar boyunca birbirlerinin yokluğu için gözyaşı döken Füsun ve Mert, artık mutluluk gözyaşları dökecektir.

İçerde olan Mert, Celal'in ona her evlat deyişinde öfkeden köpürürken, polis olduğunu kanıtlayamayan Sarp kaçak durumuna düştü. Polis ve Celal, Sarp'ın peşine düşerken iki kardeş Celal'e karşı birlikte mücadele ettiler. Ancak Celal'le yüzleşmek isteyen bir kişi daha vardı: Kudret! Celal'in mahallesine giderek ona meydan okuyan Kudret için artık hesap günü geldi.

İÇERDE SON BÖLÜMDE OYUNLAR DEVAM EDİYOR: SON RAUNTUN UZATMALARI!

Son bölümde Sarp'ın kaçmasını sağlayarak gelişmeleri uzaktan izleyen Kudret, oyuna yeniden dahil oluyordu. Kudret, Celal'e meydan okudu ve Kudret, yılların biriktirdiği hesabı kapamak üzere harekete geçti. Hayattaki tek değerli varlığını, sevdiği kadın Nermin'i kaybettikten sonra kaybedecek bir şeyi kalmayan Kudret, beklenmedik hamlesiyle Celal'i savaşın içine çekecek. Nefeslerin tutulacağı bu son hesaplaşmada iki ezeli düşmandan biri için gün tekrar doğmadı.