İçerde son bölüm izle : İçerde dizisinin 35. Bölümünde Sarp cinayetle suçlandı!

İçerde son bölüm duygusal sahnelere ev sahipliği yaptı. Sarp, cinayetle suçlanıyor ve Mert ile Sarp hasret gideriyorlar. İçerde'nin son bölümünde Sarp, cinayet etiketinden kurtulabildi mi? Sarp, Yusuf'u öldürmekle suçlanıyor ve son bölüme damgasını vuruyor. İçerde dizisi son bölüm hakkında her şey!

İçerde son bölüm oldukça duygusal sahnelere ev sahipliği yaptı. Cinayetler, kavuşmalar diziye damgasını vururken; Sarp'ın cinayetle etiketlenmiş olması Sarp'ın epey canını sıktı ve uzun bir müddet boyunca bu cinayet etiketinden kurtulmaya çalışıyor. Bu cinayetle ilişkili olup, olmadığı senaristler tarafından tam olarak belirtilmiyor ancak Sarp'ın Yusuf müdürle olan ortak geçmişiyle, cinayet ile ilgili olmadığı görülebilir.

Yusuf Müdür'le gizli bir görevde olduğunu ispatlamaya çalışan Sarp'ın iddialarına rağmen verdiği gizli şifrede böyle bir görevde olmadıkları ortaya çıktı. Sarp'ın şüphelerine göre, cinayet işlendi, Sarp'ın üzerine atıldı ve şifreler de katil tarafından silindi. Lakin, ilerleyen bölümlerde gerçek katilin kimliğini yavaş yavaş belli etmesi bekleniyor çünkü son bölümle birlikte Sarp'ın üzerindeki 'katil sıfatı' yavaş yavaş düşmeye başladı. Sarp için, bu 'katil sıfatından' kurtulmak çok önemli.

İçerde'nin son bölümünde neler yaşandı? (34. Bölüm)

Sarp ve Mert'in kıran kırana geçen düellosu, ikisinin de kurtulmasıyla sonuçlanır. Ancak iki cephe arasındaki savaş, Celal'in Füsun'u kaçırtmasıyla kızışacaktır. Birincil hedefi Kudret olan Celal'in gözünü, Sarp'ı ve tüm sevdiklerini yok etme hırsı bürüyecektir. Annesi Füsun'un kaçırıldığını öğrenen Sarp, harekete geçtiğinde tek başına olmayacaktır. Vicdanı ile mantığı arasında sıkışıp kalan Mert ile Sarp, bir kez daha yan yana mücadele edeceklerdir. Bu esnada Kudret, kaçmayı başarırken iki cephe arasındaki savaş ise kardeşleri yeniden karşı karşıya getirecek ve savaşın seyri, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle bambaşka bir boyut kazanacaktır.