İçerde zirve, dışarıda su baskını

Türkiye-Afganistan-Pakistan 6. Üçlü Zirve Toplantısı'nın yapıldığı Çırağan Sarayı'nın önünde su borusu patlayınca, cadde göle döndü....

Türkiye-Afganistan-Pakistan 6. Üçlü Zirve Toplantısı'nın yapıldığı Çırağan Sarayı'nın önünde su borusu patlayınca, cadde göle döndü. İçeride Türkiye-Afganistan ve Pakistan liderleri bölgesel meseleri tartışırken, dışarıda ise görevliler süpürgeli temizlik yaptı.
Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen zirvede üç ülkenin liderleri bölgesel konularda ikili ve üçlü zirvelerde bir araya geldi. Zirveye ev sahipliği yapan Çırağan Sarayı'nın önünde ise bambaşka bir hareketlilik vardı.
Çırağan Sarayı'nın hemen önünden geçen cadde, su borusunun patlaması sonucu göle döndü. Trafiği de olumsuz etkileyen su baskınında araçlar ilerlemekte güçlük çekerken, çok sayıda görevli de su baskınını durdurmak için çaba harcadı. Görevlilerin süpürgeli çabasına belediyenin aracı yardımcı oldu.
Patlayan su borusunun tamir edilmesiyle cadde normale döndü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz