'İçimizde casuslar olabilir!'

Fenerbahçe yönetimi, kulüpten haber sızdıranları bulmakta kararlı...

Aziz Yıldırım, haber sızdırılmasını engellemek için kulüpte Messenger ve Facebook kullanımını yasakladı.

Sarı-lacivertli yönetim, kulüpten haber sızdıranları bulmak için her yolu deniyor. Hatırlanacağı gibi daha önce de başkan Aziz Yıldırım'ın isteğiyle kulüpte messenger kullanımı ve facebook'a girmek yasaklanmıştı. Bu kararın alınmasında en önemli hedef de kulüp içindeki bazı gelişmelerin bir şekilde dışarıya sızmasını engellemekti.

Ancak bu konuda hedefe varılamamış olacak ki Sarı-Lacivertliler yeni kurallar uygulamaya koymaya hazırlanıyor. Yine başkan Aziz Yıldırım'ın isteğiyle, personele ve özellikle yabancı futbolcuların büyük bir bölümüne dağıtılan kulübe ait telefonlardan yapılan konuşmaların dökümlerinin alınması düşünülüyor. Böylece yöneticiler, kimin kimlerle konuştuğunu ve özellikle basın mensuplarıyla konuşan kimse olup olmadığını öğrenmeyi planlıyor.

UYGULAMAYA GEÇİLMEDİ

Başkan Aziz Yıldırım'ın isteğiyle yapılması planlanan bu girişim henüz hayata geçirilmiş değil. Bu konunun bir kez daha yönetim içerisinde görüşüleceği ve büyük bir ihtimalle önümüzdeki hafta içerisinde girişimlerde bulunulacağı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler: