İçinde servet bulunan çantayı çalan zanlı yakalandı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, otogarda içinde küçük bir servet bunan çantayı çaldığı iddia edilen zanlı kısa...

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, otogarda içinde küçük bir servet bunan çantayı çaldığı iddia edilen zanlı kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan zanlı M.E., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, Bandırma Otogarı'nda meydana geldi. Otobüs bekleyen B.A.'nın, içinde 5 bin dolar, çeşitli bankalara ait 32 bin lira ve 307 bin dolar bulunan hesap cüzdanlarının olduğu çantası çalındı. Durumu bildirmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin eşkali hakkında bilgi aldı. Otogarın güvenlik kameraları kayıtlarını da inceleyen polisler, şüpheli şahsın Bursa'ya giden bir otobüsle ilçeden ayrıldığını tespit etti. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçilerek, zanlının oradaki otogarda yakalanması sağlandı. Şüpheli M.E., Bandırma'ya getirilerek hakkında düzenlenen tahkikat evrakıyla birlikte sevk edildiği Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı'nca tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz