İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı STK temsilcileriyle görüştü

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, çeşitli ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Diyarbakır’da STK temsilcileri ve kamu kurum müdürleri ile görüştü.Sabah saatlerinde Diyarbakakır’a gelen Bakan Yardımcısı Çataklı, DSİ konferans salonunda STK temsilcileri, kamu kurum müdürleriyle ilde yapılan çalışmaları değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, çeşitli ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Diyarbakır’da STK temsilcileri ve kamu kurum müdürleri ile görüştü.
Sabah saatlerinde Diyarbakakır’a gelen Bakan Yardımcısı Çataklı, DSİ konferans salonunda STK temsilcileri, kamu kurum müdürleriyle ilde yapılan çalışmaları değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Burada açıklamalarda bulunan Çataklı, "Amacımız İçişleri Bakanlığı olarak yürüttüğümüz çalışmaları sivil toplum kuruluşlarına aktarılması ve birlikte değerlendirmelerin alınmasıdır. Yani az konuşup daha çok sizleri dinleyerek bizim yaptıklarımız, çalışmalarımız ve faaliyetlerimizin sizin tarafınızda nasıl gözüküyor bunu görmek istiyoruz. Empati yaparak, hizmeti sunan değil de, hizmetten yararlananlardan değerlendirme muradıyla burada bulunmaktayız" dedi.
Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz