İçişleri Bakanı Efkan Ala Elazığ’a geldi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala Ak Parti Elazığ belediye başkan aday tanıtımına katılmak üzere Elazığ’a geldi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala Ak Parti Elazığ belediye başkan aday tanıtımına katılmak üzere Elazığ’a geldi. Özel Uçak ile Elazığ’a gelen Bakan Ala’yı Hava limanında AK Parti Elazığ milletvekilleri ve kalabalık bir partili gurup karşıladı.

Mahalli idareler biliyorsunuz demokrasimizin şölenidir.Bu şölene katılmak üzere Elazığ’a geldim.Elazığ ismiyle müssemmah aziz bir şehir,aziz insanların bulunduğu bir şehir. Bende kendimi burada her zaman hemşehri hissettim.Elazığ’a bu fırat havzasında başarılar diliyorum. Burada fırat havzasının incisidir daha iyi günleri hep birlikte inşa edeceğiz. Hep birlikte yaşayacağız bu nedenle buradayım” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Elazığspor kulüp başkanı Selçuk Öztürk Bakan Efkan Ala ‘ya 25 numaralı Elazığspor forması verdi.

Bakan Ala hava alanındaki açıklamasının ardından kendisini karşılamaya gelen partililerin oluşturdukları konvoy eşliğinde Yakup Kılıç kapalı spor salonunda düzenlenen aday tanıtımına katılmak üzere hava alanından ayrıldı.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: