İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’den Sakarya’ya Övgü

Sakarya’nın Ferizli İlçesi Sinanoğlu Beldesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, yemeğin...

Sakarya’nın Ferizli İlçesi Sinanoğlu Beldesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, yemeğin ardından şehir merkezinde Sakaryalılarla buluştu. Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerine katılan Bakan Şahin, “Sakarya hızla gelişiyor. Her geldiğimde Sakarya’yı çok daha gelişmiş buluyorum.” dedi.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Ferizli İlçesi Sinanoğlu Beldesi’nde düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Bakan Şahin, iftar programının ardından Sakarya şehir merkezine geldi. Teravih namazını Orhan Camii’nde kılan Bakan İdris Naim Şahin, Orhan Camii bahçesinde çay içti, hurma yedi ve vatandaşlarla sohbet etti. Bakan Şahin ile birlikte Sakarya Valisi Mustafa Büyük, AK Parti Sakarya Milletvekilleri; Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli ve Ali İhsan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve belediye başkanları da Orhan Camii bahçesinde vatandaşlarla buluştu.

Reklam
Reklam

Orhan Camii Meydanı’nı çok beğendiğini dile getiren Bakan Şahin ardından Adapazarı Kültür Merkezi’nin önündeki kitap fuarını gezdi ve kitapçılarla tek tek sohbet etti. Bakan Şahin ve beraberindekiler Ramazan Etkinlikleri’ne katılmak için Kent Meydanı’na geçti. Sakarya Büyükşehir Belediyesi standını inceleyen Bakan Şahin ve beraberindekiler burada hatıra fotoğrafı çektirdiler ve ardından Kent Meydanı’ndaki kültür derneklerini gezdiler. Derneklerin yöresel kültürlerini yansıtan hediyelerini ve ikramlarını kabul eden İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, “Sakarya hızla gelişiyor, güzelleşiyor. Her geldiğimde Sakarya’mızı çok daha güzelleşmiş buluyorum. Şehirde kardeşçe yaşayan vatandaşlarımız Ramazan ayının güzelliğinin ve hoşgörüsünün en güzel örneklerini burada sergiliyorlar. Şehir yöneticilerini ve vatandaşlarımızı kutluyorum.” diyerek memnuniyetini beraberindekilerle paylaştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: