İçişleri Bakanı Şahin:

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Artık Türkiye kendisiyle yarışı bırakmış durumda, kendisini egale etmiş durumda, birçok konuda dünya ile yarışıyor"

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Artık Türkiye kendisiyle yarışı bırakmış durumda, kendisini egale etmiş durumda, birçok konuda dünya ile yarışıyor" dedi.

Çeşitli program ve açılışlara katılmak üzere Ordu'da bulunan Bakan Şahin, Vali Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binasının açılışını gerçekleştiren Şahin, daha sonra Ünye ilçesinde İlim Yayma Cemiyeti Ünye Şubesi tarafından yaptırılacak öğrenci yurdu binasının temel atma törenine katıldı.

Reklam
Reklam

Burada yaptığı konuşmasına, cemiyet üyelerine teşekkür ederek başlayan Şahin, devleti güçlü hale getirenin çalışkan millet olduğunu söyledi.

Türkiye'nin artık birçok konuda dünyayla yarışır durumda olduğunu ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Bugün Allah'a şükür Türkiye'nin şartları, 61 yıl önce İlim Yayma Cemiyeti'nin kurulduğu ve ilk yurdunu da İstanbul'da yaptığı yıllarının imkanlarına göre mukayese edilmeyecek bir konumda. Artık Türkiye kendisiyle yarışı bırakmış durumda, kendisini egale etmiş durumda, birçok konuda dünya ile yarışıyor. Ama bir şey var, Türkiye'nin Ordu'da 2 bin 500 kişilik yurt yapmasının ardındaki gerçeğe baktığınızda çalışkan insanımızdır, iyi niyetli insanımızdır. O halde bütün gücün özü, milletin bizatihi kendisidir."

Bakan Şahin, konuşmasının ardından yurt binasının temelini attı.

Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu - Hayati Akçay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: