İçişleri Bakanı Şahin Tunceli’de cemevi açılışına katıldı

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Tunceli’nin Mazgirt ilçesinde cemevi açılışına katıldı. Bakan Şahin, daha sonra...

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Tunceli’nin Mazgirt ilçesinde cemevi açılışına katıldı. Bakan Şahin, daha sonra helikopterle Tunceli'ye geçerek, polis evinde şehit aileleri ile bir araya geldi. Bakan Şahin, çıkışta Tunceli Özel Harekat Timleri selamlaşarak hatıra fotoğraf çektirdi.
Bakan Şahin, şehit yakınlarıyla yaptığı yemekli toplantının ardından kısa sir süre önce teröristlerin saldırısına uğrayan K3 özel harekat noktasını giderek Tunceli Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’tan brifing aldı. Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Daire Başkanı Tümgeneral Mehmet Çörten’in de eşlik ettiği Bakan Şahin, şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu ve bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti.
AK Parti İl Başkanlığı7nı da ziyaret eden Bakan Şahin, Tunceli insanın çok sevecen ve sıcak insanlar olduğunu söyledi. Bakan Şahin, “Tunceli halkımızı gördük, görüştük, kendileri güzel insanlar. Çok sevecen ve sıcak insanlar, onlarla tekrar görüşmek üzere ayrılıyoruz. Tunceli’yi beğendik güzelleşmiş düne göre, bugün görüntüsü ve havası daha güzel bir şehir olmuş.” dedi. Bakan Şahin, gezi ve incelemelerinin ardından helikopter ile Diyarbakır’a hareket etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz