İdam cezası geri gelsin

İl Genel Meclis üyesi Naim Ağaç, terör suçlularına idam cezası uygulamasının yeniden gündeme gelmesini istediklerini söyledi.

İl Genel Meclis üyesi Naim Ağaç, terör suçlularına idam cezası uygulamasının yeniden gündeme gelmesini istediklerini söyledi.

Ağaç, Hakkari'de şehit olan 11 asker ve 1 köy korucusu ile ilgili olarak soruları yanıtladı.İl Genel Meclis Üyesi Naim Ağaç, Türk devletinin terör örgütüne esaslı bir tokatı indirmesinin zamanı gelmiştir diye konuştu.

Eşkiyanın İsrail ve Ermenistan çıkarlarına hizmet ettiğini vurgulayan Ağaç,"sözde Kürt halklarının özgürlüğü için savaştığını ifade eden hainler her iki taraftanda can almaya devam ediyorlar, bunlar eli kanlı terör örgütüdür ve Türkiye üzerinde emelleri olan bazı düşmanlarımızın da maşalığını yapmaktadırlar." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Terör konusunun dizginlenmesi adına idam cezalarının yeniden gündeme alınmasını istediklerini kaydeden Ağaç, eşkiyanın artan saldırılarla haddini aştığını vurguladı.

BAŞBAKANINI NİYETİNİ İSTİSMAR ETTİLER Başbakan Erdoğan'ın artan terör olaylarının ardından, "Ramazan ayı hürmetine sabrediyoruz." açıklamasının yanlış değerlendirildiğini belirten Ağaç, "sayın başbakanımız bu ayın yüceliğinden hoşgörülüğünden, Türk Milletinin huzurunun kaçmaması adına bu sözleri ifade etmesine rağmen bir takım çevrelerin açıklamayı farklı değerlendirmesi de son derece ayıp ve yakışıksız bir durumdur. Nitekim sayın Başbakanımız da teröre karşı bundan sonraki süreçte devletin sert tedbirler alacağını bir kez daha ifade ederek, gerekli tavrı ortaya koymuşlardır." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz