İDEADER Kayseri'yi Tanıttı

KAYSERİ (AA) - İletişimciler, Danışmanlar ve İş Adamları Derneğinin (İDEADER) yürüttüğü "Katılımcı Demokrasi" adlı Avrupa Birliği projesiyle Kayseri’yi tanıttığı bildirildi.

İletişimciler, Danışmanlar ve İş Adamları Derneğinin yürüttüğü "Katılımcı Demokrasi" adlı Avrupa Birliği projesiyle Kayseri’yi tanıttığı bildirildi. İDEADER Başkanı İrfan Birol, yaptığı açıklamada, Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında uygulaması bu yıl biten “Katılımcı Demokrasi” isimli projeleri hakkında bilgiler verdi. Birol, projeyle Kayseri’yi Avrupa’da tanıttıklarını belirterek, şöyle devam etti: "Projenin amacı, bilginin sürekli yenilenmesi neticesinde oluşan gereksinimleri karşılamak ve yetişkin kişilere yaşamları boyunca bilgi ve niteliklerini geliştirmek için imkanlar sunarak, istihdam olanaklarını artırmak ve toplumda meydana gelen değişikliklere uyumlarını sağlamaktır. Projenin ortakları arasında Almanya, İspanya ve Çek Cumhuriyeti bulunmaktadır. Projemiz, 1 Ağustos 2011'de başlamış olup bugün itibariyle son bulmuştur. 16 bin 500 avro bedeli olan proje ile Almanya, İspanya ve Çek Cumhuriyeti’nde sivil toplum örgütleri ile bir dizi çalışmalarda bulunulmuştur. Böylece AB üyesi ülkelerin sivil toplum örgütleri ile diyalog sağlanmıştır. Dolayısıyla, ülkelerin, kurumların ve aynı işi yapan kişilerin, sanatseverlerin birbirlerini tanımalarının yolu açılmıştır. Yeni çalışmalar ve ortaklıkların kurulması ve yeni projeler için bağlantılar kurulmuştur.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: