İdeal Okuma Köşeleri Nasıl Olmalı?

Sonbahar ve kış mevsimi evimizin tadını en güzel çıkardığımız dönemlerdir.

Hava bizi evde vakit geçirmek için teşvik eder. Tatil dönemi sona erer. İş dönemi yoğun temposuyla yeniden başlar. Okullar açılır ve bir koşturma içine gireriz. Bu koşturma içinde evimiz bizim için sığınak gibidir. İşte bu yüzden evde hem dinlenmek hem de stresli günümüzü geride bırakmak isteriz. Bunun en güzel yollarından biri de okuma köşeleri! Keyifli bir okuma köşesi yaratmak kime iyi gelmez ki? Elinizde kitabınızla rahatça dinlenebileceğiniz, kahveniz eşliğinde gazetenizi okuyabileceğiniz sakin bir köşe yaratmak herkese iyi gelir. Bu nedenle evinizde bir alanı okuma köşesi haline getirmek ruhunuza da iyi gelecektir.

Reklam
Reklam

İdeal bir okuma köşesi için stiliniz ve zevkleriniz önemlidir. Rahat bir köşe yaratmak için zevklerinizi iyi belirlemelisiniz. Bunun için de olmazsa olmazlarımız var:

Kanepe ve ayakları uzatabilmek için bir puf
Kitaplık
Kahve sehpası
Aydınlatma

Bu 4lüyü nasıl seçmeniz gerektiği konusuna gelince; sırt ve bel ağrılarına sebep olmamak için ergonomik bir kanepe seçimi yapmalısınız. Kitaplık olmazsa olmazlardan. Ancak onu da son zamanlarda ilginç tasarımlarıyla ilgi çeken yeni ürünlerden seçebilirsiniz. Üstelik fiyatları da bütçenize uygun. Kahve sehpası başucunuzdaki yardımcınızdır. Bu nedenle kolay ve pratik bir sehpa seçebilirsiniz. Aydınlatma ise en önemli konulardan biri. Kesinlikle gözünüzü yormayacak bir aydınlatma seçmelisiniz. Lambader ya da sarkıt lamba tercih edebilirsiniz.

İdeal köşenizi yarattıktan sonra eviniz sizin için daha da vazgeçilmez olacak. [**

**](http://www.evmanya.com/sonbahar?kategori_id=1339)

Reklam
Reklam

Keyifli günler.