İdeal Toplum Derneği’nden Öğrencilere Okul Malzemesi Yardımı Yapıldı

Gaziantep İdeal Toplum Eğitim ve Kültür Derneği, öğrencilerine okul malzemesi yardımında bulundu.Gaziantep Uşşaki Vakfı bünyesinde...

Gaziantep İdeal Toplum Eğitim ve Kültür Derneği, öğrencilerine okul malzemesi yardımında bulundu.

Gaziantep Uşşaki Vakfı bünyesinde bulanan İdeal Toplum Eğitim ve Kültür Derneği tarafından ‘Eğitimli Gençlik Huzurlu Aile İdeal Toplum’ projesi kapsamında 120 öğrenciye okul malzemesi yardımı yapıldı. Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Uşşaki Vakfı Müdürü Ömer Yetişkin, Kurs Müdürü Necati Gürkan ile sınıfları gezerek öğrencilere okul malzemesi dağıttı.

Sınıflarda öğrencilerle sohbet eden Şahinbey Uğur Turan, sınavlara hazırlanan öğrencilere, sınavlara nasıl çalışmaları gerektiğini ve sınavlarda nelere dikkat etmelerini anlattı. Öğrenciler Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’ın, söylediği sözleri unutmayacaklarını belirttiler. Kaymakam Turan daha sonra vakıf binasında bulunan toplantı salonunda çocukların aileleriyle bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Gaziantep’in şehitler sayesinde var olduğunu belirten Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, “Biz gönül insanıyız, bizde ‘İncinsen de, incitme’ demek var. Biz fitne ile fesatla uğraşamayız. Biz husumetle, kavga ile uğraşamayız. Bizde ayrılık yok, bizde bir olmak, beraber olmak var. Bir söz vardır, yanlış yapan, kendine yapar. Biz doğruları yapacağız. Doğruları yapmak için büyüklerimizi dinleyeceğiz. Kendimizi geliştirip, kendimizi yetiştireceğiz. Herkese sevgi ve saygı göstereceğiz. Hürmetkar olacağız. Bu ülkenin hizmetkara ihtiyacı var. Bu memleketin hürmete ihtiyacı var. Bu memleket şehit kanları ile sulanan memlekettir. Bu memleket şehit ve gazilerimizin sayesinde muhteşem günler yaşıyor. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: