İdil'de halı saha futbol turnuvası

ŞIRNAK (A.A) - İdil Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü'nce düzenlenen halı saha futbol turnuvasının galibi İdil Süryanileri

ŞIRNAK (A.A) - İdil Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü'nce düzenlenen halı saha futbol turnuvasının galibi İdil Süryanileri Eğitim Kültür Sevgi Ve Kardeşlik Derneği takımı oldu.

Kaya Kapalı Halı Saha Tesislerinde düzenlenen turnuvanın final maçı İdil Süryanileri Eğitim Kültür Sevgi Ve Kardeşlik Derneği ile İdil Sınav Dershanesi takımları arasında oynandı.

Maçın sonunda İdil Süryanileri Eğitim Kültür Sevgi Ve Kardeşlik Derneği takımı 5-2 galip gelerek turnuvanın da galibi oldu.

Reklam
Reklam

Turnuvanın galip takımına kupayı Kaymakam Mustafa İmamoğlu verdi.

Dernek başkanı Robert Tutuş, yaptığı konuşmada, başta Kaymakam İmamoğlu olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirterek, bu tür etkinliklerin sürmesini beklediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: