İdil’de Silahlı Saldırı

Şırnak’ın İdil ilçesi Tepe köyünde dün gece saat 21.00 sıralarında iki kişi silahlı saldırıya uğradı....

Şırnak’ın İdil ilçesi Tepe köyünde dün gece saat 21.00 sıralarında iki kişi silahlı saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayanlardan biri hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı.

İdil ilçesine bağlı Tepe Köyünde ikamet eden vatandaşlardan Reşat Gök adlı geçici köy korucusu hayatını kaybederken yanında bulunan ve İdil Devlet Hastanesi'nde çalışan Şerif Akman da ağır yaralandı. İdil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akman, yapılan ilk müdahalesinin ardından Cizre Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yoğun bakıma alınan Şerif Akman’ın hayati tehlikeyi atlattığı bildirilirken, hayatını kaybeden Reşat Gök'ün cenazesi ise otopsi işlemleri için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Öte yandan, savcılık olayla ilgili geniş inceleme ve soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: