İdman TV canlı yayınla Barcelona – Granada canlı izle

Arda Turan La Liga’da sahneye çıkacak, İdman TV canlı yayın ile Barcelona – Granada maçı canlı izlenebilecek. Arda Turan’lı Barcelona – Granada canlı yayın İdman TV ile ekranlara ulaşacak.

İspanya La Liga’da 19.hafta heyecanı başlıyor, İdman TV canlı yayınla Arda Turan’lı Barcelona – Granada canlı izlenebilecek. Milli futbolcu Arda Turan, Barcelona formasıyla kariyerindeki ilk lig maçına çıkacak. Arda Turan’ın da forma giymesinin beklendiği Barcelona – Granada canlı yayın Azerbaycan kanalı İdman TV ile canlı izlenebilecek. Avrupa futboldan birçok maçı canlı yayınlayan İdman TV ile Barcelona – Granada canlı izlenebilecek. Bugün saat 17:00’de başlayacak karşılaşma Nou Camp Stadı’nda oynanacak. Maçı hakem Carlos Velasco Carballo yönetecek.

Reklam
Reklam

[**

**](https://www.mynet.com/spor/iddaa/puandurumu?ligid=20?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)

ARDA TURAN’IN İLK 11’DE OLMASI BEKLENİYOR

La Liga’da şampiyonluk yarışını sürdüren Barcelona, ligde bir maç eksiğiyle lider Atletico Madrid’in iki puan gerisinde yer alıyor. Geçen hafta Espanyol deplasmanında golsüz berabere kalarak büyük avantaj yitiren Barcelona, bu hafta kazanarak bunu telafi etmek istiyor. Hafta içinde İspanya Kral Kupası maçında da Espanyol’u ağırlayan Barcelona maçı 4-1 kazanmış ve rövanş için avantaj elde etmişti. Milli futbolcumuz Arda Turan’da bu maçta ilk 11’de sahaya çıkmış ve performansıyla büyük övgü almıştı. Arda Turan bugün oynanacak Granada karşılaşmasında sahaya çıkması halinde, kariyerinde Barcelona formasıyla ilk La Liga maçına çıkmış olacak. Bu maçta sakatlığı bulunan Mascherano, Douglas, Bartra, Masip, Rafinhga ve El Haddadi gibi oyuncular Barcelona forması giyemeyecek. Arda Turan’ın bu maçta ilk 11’de oynaması bekleniyor.

Reklam
Reklam

GRANADA MUCİZE PEŞİNDE

Barcelona’ya karşı ligde oynadığı son 12 maçın 11’ini kaybeden Granada, bu sezon ligde kötü günler geçiriyor. Topladığı 17 puanla ligin 17.sırasında yer alan ve küme düşmeme mücadelesi veren Granada, Barcelona deplasmanından sürpriz puanlar koparmaya çalışacak. Hafta içinde Kral Kupası’nda Valencia’ya 4-0 kaybeden Granada’nın bu zorlu deplasmanda neler yapacağı merak konusu. Takımın en önemli gol silahları Success Isaac ve Penaranda olacak.

BARCELONA – GRANADA CANLI YAYIN İDMAN TV’DEN İZLENEBİLECEK

Bu ilgi çekici mücadele İdman TV canlı yayın ile ekranlarda olacak. Barcelona – Granada canlı izlemek isteyen futbol severler, Azerbaycan kanalı İdman TV canlı yayınla maçın heyecanını yaşayacaklar.

Çanak ayarınızla oynayarak 46.0°Doğu pozisyonunda bulunan Azerspace uydusundan sinyal aldıktan sonra, aşağıda yer alan İdman TV Frekans bilgilerini girerek İdman TV'yi canlı izleyebilirsiniz:

İDMAN TV FREKANS BİLGİLERİ (2015)

Uydu: Azerspace-1

Frekans: 11169

Polarizasyon: H- Yatay Sr: 20400 Fec: 5/6

Reklam
Reklam

BARCELONA – GRANADA MUHTEMEL 11’LER

STAT: Nou Camp

SAAT: 17:00

CANLI YAYIN: İdman TV

BARCELONA: Bravo, D. Alves, Pique, Vermaelen, Mathieu, Busquets, Iniesta (Rakitić), Arda Turan, Messi, L. Suarez, Neymar

GRANADA: A. Fernandez, Mainz, Lomban, Doria, Biraghi, Krhin, R. Perez, J. Marquez, Rochina, Success, Penaranda

Anahtar Kelimeler: