İdo Tatlıses Sevgilisi Hilal Altınbilek'ten Neden Ayrıldı!Ayrılma Nedeni İhanet'mi*

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses'in Oğlu İdo Tatlıses Sevgilisi Hilal Altınbilek'ten Sürpriz Bir Şekilde Ayrıldı İdo Tatlıses İle Hilal Altınbilek'in Ayrılma Nednei İhanetmi Neden Ayrıldılar?

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna'dan olan 24 yaşındaki oğlu İdo, ‘Karagül'ün ‘Özlem'i Hilal Altınbilek ile 10 Temmuz'da aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri Bodrum tatili sırasında ortaya çıkmıştı. İdo, Hilal Altınbilek'i daha geçen hafta annesiyle tanıştırmış, Derya Tuna ‘Çok tatlı, çok cici bir kız' yorumunu yapmştı. Ne var ki, İdo ile Hilal Altınbilek'in flörtü yaz yağmurundan daha kısa sürdü.

Çok üzülen İdo, ‘Bu hayatta her şey insanlar için. İki medeni insan olarak oturup konuştuk, ayrılma kararı aldık. Ama maalesef kötü oldu' diye konuştu. Tatlıses bu ayrılıktan sonra kendisini spora vermiş görünüyor. Sürekli olarak boş vakitlerinde spor salonunda çekilmiş fotoğraflar ve videolar paylaşan İdo Tatlıses, son paylaşımını yine spor salonundan yapmış. Karın kaslarını göstermek isteyen Tatlıses’in baklava diye tabir edilen karın kasları için daha çalışması gerektiği de gelen yorumlar arasında.

Reklam
Reklam

İdo Tatlıses-Hilal Altınbilek aşkı bir ayda sona erdi. Önceki gün İstinye Park’ta arkadaşlarıyla buluşan İdo, sevgilisiyle ilgili sorular üzerine güzel oyuncu Hilal Altınbilek’le ayrıldıklarını açıkladı: “Her şey insanlar için bu hayatta. Böyle şeyler olabiliyor. Biz medeni insanlar gibi konuşup ayrılma kararı aldık.”