İETT otobüsüne molotoflu saldırı!

İstanbul Beyoğlu'nda bir grup, yolcuları indirdikten sonra belediye otobüsüne molotof attı.

İstanbul Beyoğlu'nda bir grup, yolcuları indirdikten sonra belediye otobüsüne molotof attı.

Beyoğlu'nda motolof kokteyli atılan yolcu otobüsünde hasar oluştu. Fetihtepe Mahallesi Fatih Sultan Caddesi'nde izinsiz gösteri yapan ve yüzlerinde maske bulunan bir grup, slogan atarak Şark Kahvesi'ne doğru yürüyüşe geçti.

Bu sırada yoldan geçen Kulaksız Mahallesi - Taksim seferini yapan özel halk otobüsünü durduran gruptakiler, yolcuları indirdi. Otobüse motolof kokteyli atan bazı göstericiler, olay yerinden kaçtı.

Reklam
Reklam

Yangına ilk müdahaleyi yapan otobüs şoförü, durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangın sonucu, otobüste hasar oluştu. Polisin biber gazıyla müdahale ettiği göstericiler de ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: