İEÜ'de Uzaktan Yüksek Lisans Olanağı

İZMİR (AA) - İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Sosyal Bilimler Ensitütüsü e-MBA adı altında uzaktan yüksek lisans programı başlattı.

İZMİR , İşletme (MBA), Finans, Sürdürülebilir Enerji, Lojistik Yönetimi, Deneysel Psikoloji, Tasarım Çalışmaları, Yat Tasarımı, Finans Ekonomisi, Medya ve İletişim Çalışmaları, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler’den oluştu. Fen Bilimleri Enstitüsü ise Uygulamalı Matematik ve İstatistik alanında doktora programı eğitim sunarken, Akıllı Mühendislik Sistemleri, Uygulamalı İstatistik, Finansal Matematik, Mimarlık yüksek lisans programları açılacak. İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tunçdan Baltacıoğlu, akademik yaşamda gençlere en nitelikli eğitimi vermek üzere çalıştıklarını belirterek, "İlk kez uygulamaya alacağımız uzaktan eğitim modeliyle öğrencilerimiz, teknolojik olanakları kullanarak zaman ve mekandan bağımsız eğitim alabilecek. Bu sayede yaşadıkları yerlerde eğitim olanakları kısıtlı olanlar, iş saatlerinde çalıştığı için eğitime gidemeyen öğrencilerimiz akademik gelişimlerini sağlayabilecek" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: