IF Wedding Fashion İzmir 13 Şubat’ta Açılacak

Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF) Başkanı Hüseyin Öztürk ile Ege Giyim Sanayicileri Derneği...

Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF) Başkanı Hüseyin Öztürk ile Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Başkanı Mukadder Özden, İzmir Fuarcılık A.Ş. (İZFAŞ) Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs’ü ziyaret etti. 13-16 Şubat 2013 arasında açılacak olan 7. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı (IF Wedding Fashion İzmir)’na yönelik değerlendirmenin yapıldığı ziyarette, 2014 yılında düzenlenecek gelinlik fuarı için de görüş alışverişinde bulunuldu. Fuar vesilesiyle EGSD ile çok güzel bir birliktelikleri olduğunu ifade eden Genel Müdür Vekili Örs, “En çok keyif aldığımız fuar gelinlik fuarımız, en rahat çalıştığımız sektör ise sizin sektörünüz ve sizin kuruluşlarınız. Güç birliğimizden büyük memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

İZFAŞ olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla fuarlara yaklaştıklarını belirten Örs, şunları kaydetti: “Altı yıldır başarıyla gerçekleştirdiğimiz IF Wedding Fashion İzmir’in, 2013 yılında da sektörün beklentilerini en üst seviyede karşılaması öncelikli hedefimiz. Fuarımızın ziyaretçi, ülke ve yabancı alıcı sayısını arttırmaya önem veriyoruz. Avrupa’daki yerimizi perçinleyeceğiz. Şu anda alanında ülkemizin ilk ve tek, Avrupa’nın en büyük fuarı olarak gösterilen IF Wedding Fashion İzmir’in, dünyanın sayılı fuarları arasında yer almasını hedefliyoruz.”

Gelinlik fuarının İzmir’in evsahipliğinde düzenlenmesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten TMHGF Başkanı Öztürk de destek vermeye devam edeceklerini söyledi: “IF Wedding Fashion İzmir’i, bundan sonra daha da fazla nasıl geliştirebileceğimiz konusunda işbirliğine her zaman hazırız.” EGSD Başkanı Özden de, “Pazarlamadaki etkin çalışmalarımız, İzmir’deki sektörün potansiyeli ve güç birliğimizle IF Wedding Fashion İzmir’in bu yıl da çok başarılı geçeceğine yürekten inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: