IF Wedding Fashion'a Doğru

İZMİR (A.A) - Türkiye'nin ilk ve tek gelinlik fuarı IF Wedding Fashion, 13 Şubat'ta İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 7'inci kez

İZMİR (A.A) - Türkiye'nin ilk ve tek gelinlik fuarı IF Wedding Fashion, 13 Şubat'ta İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 7'inci kez kapılarını açacak.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri ve Kültür Sanat İşleri Ticaret A.Ş.'den (İZFAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Ekonomi Bakanlığı'nın katkıları, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği'nin destekleriyle organize edilen IF Wedding Fashion'a, 162'si yerli, 25'i yabancı toplam 187 firma katılacak.

Her yıl gelinlik, damatlık ve abiye giyim sektörünü bir araya getiren fuarda, yurt içinden Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Çanakkale, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Sakarya'nın yanı sıra yurt dışından ABD, Bulgaristan, İran, İtalya, Japonya, Kanada, Lübnan, Suudi Arabistan ve Ürdün'den firmalar yer alacak.

Reklam
Reklam

İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs de konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, 32 ülkeden alım heyetlerinin fuara geleceğini, fuarın profesyonel ziyaretçileri buluşma noktası olacağını kaydetti.

İzmir Uluslararası Fuar Alanı'ndaki 4 holün tamamının dolduğunu ve doluluk nedeniyle 100'e yakın firmaya yer veremediklerini dile getiren Örs, "Fuar nedeniyle İzmir'deki birçok otelde yer kalmadı. Bu gelişmeye önderlik yapan kuruluş olarak sevinç duyuyoruz. Amacımız, İzmir ekonomisine, sosyal yaşamına artılar kazandırmak, kazanımlar getirmek" dedi.

Muhabir: Ali Rıza Karasu / Ufuk Kırabalı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz