İfaiyeye Araç Takviyesi Yapılacak

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İtfaiye filosuna 2 yeni araç takviyesi yapacaklarını bildirdi.İtfaiye Haftası nedeniyle, Belediye...

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İtfaiye filosuna 2 yeni araç takviyesi yapacaklarını bildirdi.

İtfaiye Haftası nedeniyle, Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten, beraberinde İtfaiye Müdürü Hanifi Acar ve bir grup itfaiye personeliyle birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bütün itfaiye çalışanlarının haftasını tebrik ettiğini belirterek, “İtfaiye Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan bütün arkadaşlarımız, ekip olarak bugüne kadar başarılı hizmetler ortaya koydular. İtfaiye personelimiz doğal afetler olsun, kazalar ve boğulma vakaları olsun vatandaşımızın her türlü sorununa koşmaktadırlar. Sadece Malatya Belediyesi sınırları içerisinde değil, çevre il ve ilçelere kadar müdahale edebilecek kapasitede bir itfaiye teşkilatımız var” dedi.

Reklam
Reklam

Çakır, “Büyükşehirle birlikte itfaiyede yeni bir yapılanma olacak. Malatya’nın her noktasına ulaşımı sağlayabilecek yeni alanların, yeni birimlerin oluşturulması çalışmalarına başladık. Burada inşallah yeni bir merkez oluşturacağız. İtfaiyemizin şu anki mevcut yeri hem fiziki anlamda, hem de kapasitesi anlamında uygun değil. Büyükşehir Malatya’yı kapsayabilecek bir itfaiye yapılanmasına gideceğiz. Bu yıl içerisinde 2 adet çok daha modern yeni itfaiye aracımızı da filomuza katacağız. Bunların gelmesiyle de itfaiyemiz çok daha güçlü bir hale gelmiş olacak” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında konuşan Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, “Sayın Başkanımızın bugüne kadar itfaiye teşkilatına verdiği büyük desteklerini bundan sonra da bizden esirgemeyeceğini umuyor ve arzu ediyoruz. Sayın Başkanımızın bu hafta münasebetiyle, büyükşehir olma arifesindeki Malatya’mıza merkez itfaiye binasının konuşlandırılacağı bir yer ile Beydağı bölgemize konuşlandıracağımız bir müfreze yerini müjde olarak vereceğini bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, ziyarette ayrıca vatandaşlara yönelik yaptıkları bilgilendirme ve tanıtım çalışmaları ile ilgili olarak Başkan Çakır’a bilgi verdi.

İtfaiye Müdürü Hanifi Acar tarafından Başkan Çakır’a bir buket çiçek takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: