Ifbb Avrupa Şampiyonası'nda İkincilik Mersinli Sporcunun

İspanya'nın Santa Susana kentinde yapılan ve vücut geliştirme sporcularını bir araya getiren IFBB Avrupa Şampiyonası'nda...

İspanya'nın Santa Susana kentinde yapılan ve vücut geliştirme sporcularını bir araya getiren IFBB Avrupa Şampiyonası'nda Mersinli Sebahattin Tunç Avrupa ikincisi oldu.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, IFBB Avrupa Şampiyonası 3-7 Mayıs 2012 tarihlerinde İspanya'nın Santa Susana kentinde yapıldı. Şampiyonada, 70-80 kilo Master kategorisinde yarışan Mersinli Sebahattin Tunç Avrupa İkincisi oldu.

Başarılı sporcu Tunç, Dünya Şampiyonası için hazırlıklara başladığını söyledi. 27 ülkenin sporcularının mücadele ettiği şampiyonada Türk Milli Takımı da takım halinde Rusya'nın ardından 94 puanla Avrupa İkincisi oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: