“ıfsec Istanbul”dan Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Uluslararası arenadaki en prestijli yangın ve güvenlik fuar organizasyonu IFSEC Istanbul’un, bu yıl ilk defa...

Uluslararası arenadaki en prestijli yangın ve güvenlik fuar organizasyonu IFSEC Istanbul’un, bu yıl ilk defa 30 Eylül-2 Ekim 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek “IFSEC Istanbul” etkinlikleri kapsamında “Özel Güvenlikte Çevre ve İnsan” konulu Büyük Ödüllü Fotoğraf Yarışması düzenlenecek.

Yangın ve güvenlik endüstrisinin öncü markalarını; Türkiye, Güneydoğu Avrupa, Orta Asya ve Ortadoğu’daki sektörel uzmanlar ve karar mercileri ile buluşturan ve güvenlik sektöründeki en yeni trendlerin, en son ürün ve hizmetlerin, zengin eğitim içeriklerinin ve ikili görüşmelerin yer alacağı IFSEC Istanbul Fuarı kapsamında, sertifikalı özel güvenlik görevlilerinin katılımına açık “Özel Güvenlikte Çevre ve İnsan” konulu Büyük Ödüllü Fotoğraf Yarışması düzenlenecek.

Reklam
Reklam

5 kıtadaki 40 ülkede faaliyet gösteren, 160 ofisi ile dünyanın lider fuar ve etkinlik organizasyonu şirketlerinden UBM’nin İstanbul Genel Müdürü Kerim Alain Bertrand, UBM’nin IFSEC Istanbul etkinlikleri kapsamında düzenlenecek yarışma ile ilgili olarak “Türkiye’nin ve bölgenin en önemli güvenlik ve yangın etkinliği olma hedefi ile gerçekleştireceğimiz IFSEC Istanbul’da özel güvenlikte çevre ve insana verdiğimiz önemi vurgulamanın mutluluğu içindeyiz. Yarışmacılara başarılar dileriz” dedi.

30 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek IFSEC Istanbul Fuarı kapsamında sertifikalı özel güvenlik görevlilerinin katılımına açık “Özel Güvenlikte Çevre ve İnsan” konulu Büyük Ödüllü Fotoğraf Yarışması başvuruları 20 Eylül 2013 Cuma günü saat 17.30’da sona erecek. Yapılan başvurular jüri tarafından değerlendirilecek ve dereceye giren yarışmacılar para ödülü ile ödüllendirilecek. Ödül alan eserler ise 30 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında IFSEC Istanbul fuar alanında sergilenecek.

IFSEC Istanbul Büyük Ödüllü Fotoğraf Yarışması’nda ilk üç dereceye giren adaylar nakit para ödülü ile ödüllendirilecek. Birinciye 4 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye bin TL para ödülü verilecek. Yarışma hakkında daha detaylı bilgi için; http://www.ifsec-istanbul.com adresi ziyaret edilebilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: