İftar Saatinde Başkan Kocamaz’ı Görünce Şaşırdılar

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, iftar saatinde bir evde yaşayan 2 kardeşe misafir...

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, iftar saatinde bir evde yaşayan 2 kardeşe misafir oldu. Başkan Kocamaz’ı karşılarında gören kardeşler şaşkınlık içinde kaldılar.

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, iftar saati yaklaştığında Yeni Mahalle’de bir eve ‘Çat kapı ziyareti’ gerçekleştirdi.

Yeni Mahalle 4012 Sokak No 7’de ikamet eden Kadriye Gelmiş ve Asiye Kaçar isimli kız kardeşlere konuk oldu. Kapıda Başkan Kocamaz’ı gören kardeşler kısa süreli bir şaşkınlık yaşadılar.

İftar saatinde çat kapı yaparak, kardeşlerin sofrasını neşelendiren Başkan Kocamaz’ı gören sokak sakinleri etrafını sardılar. Ezanın okunmasıyla hep birlikte oruçlar açıldı. Afiyetle yenilen yemeğin ardından dualar yapıldı. Huzur ve neşe içinde geçen iftar sofrasında 2 kız kardeşin mutlulukları görülmeye değerdi.

Reklam
Reklam

Yemekten sonra Başkan Kocamaz, 2 kardeş ve mahallelilerle sohbet etti.

Başkan Kocamaz, değişik günlerde iftar saatlerinde bir aileye misafir olarak gideceklerini, onlarla iftar açıp, sohbetlerde bulunacaklarını söyledi.

Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu manevi ayın, çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Kocamaz, “Özümüze dönerek bu ay içinde iyi ve güzel tertemiz başlangıçlar yapmalıyız. Hayatımızın yoğun karmaşası içinde zaman zaman ihmal ettiğimiz akraba ve komşu ilişkilerimize bu anlamlı ayda daha fazla önem vermeliyiz. Ben bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin Ramazan ayını kutluyorum. Ramazan ayının huzur, dostluk, barış, kardeşlik getirmesini ve memlekete artık sükunetin gelmesini niyaz ediyorum ve herkesi özellikle bu Ramazan ayı vesilesi ile birbirine hoşgörülü davranmaya ve dayanışma içerisine girmeye, birbirinin eksiğini kapatmaya maddi manevi yardım yapmaya davet ediyorum. Milletimize ve tüm Mersinlilerimize güzellik, birlik beraberlik dolu her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Ayı diliyorum’’ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: