İftar Sofrası Kayaşehirliler Için Kuruldu

Başakşehir Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirdiği sokak iftarları mahalle sakinlerinden yoğun ilgi görüyor. Birbirlerini tanımayan insanları...

Başakşehir Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirdiği sokak iftarları mahalle sakinlerinden yoğun ilgi görüyor. Birbirlerini tanımayan insanları aynı masada buluşturan, komşuluk ilişkilerini güçlendiren sokak iftarları, bu defa da Kayaşehir’de kuruldu.

Ev sahipliğini Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın yaptığı iftara, AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, Haluk Dikbaş ve Nurettin Ertemel katıldı.

8 bin 500 Kayaşehirli’nin aynı sofrada buluştuğu iftarda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, “Böyle güzel ortamlarda gencimizle, yaşlımızla, çoluğumuz, çocuğumuzla yek vücut olmak çok anlamlı. Ülkemizin her tarafında bu kardeşlik sofraları kurulabilsin, 75 milyon aynı coşkuyu yaşasın istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Kayaşehirliler’e seslenen Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da “Kayaşehir yeni kurulan bir yer olmasına karşın kısa zamanda gelişti. Kurduğumuz sofralar aracılığı ile dostluklar, samimiyetler çoğalsın istiyoruz. Biz başlattık. Sizlerin bu birlikteliği Ramazan ayı sonrasında da devam ettirmenizi istiyoruz. Bugün burada 8 bin 500 kişi ile iftar açacağız. Kayaşehir en kalabalık sokak iftarının kurulduğu bölge oldu. Sorunlarınızı en kısa sürede çözeceğiz. Allah oruçlarımızı layıkıyla tutmayı nasip etsin” dedi. İftardan sonra vatandaşlarla sohbet eden AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan ve Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal daha sonra Kayaşehirliler’le hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak huzur ve mutluluğunun paylaşıldığı sokak iftarları, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. İftardan sonra etkinlik alanlarına geçen vatandaşlar Ramazan programlarına katılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz